Olvasnivalók Karácsonyra
2021. december 23. írta: csillabella

Olvasnivalók Karácsonyra

Ha esetleg valaki nem talált volna az előző bejegyzésben karácsonyi témájú olvasnivalót, akkor íme még pár ötlet. Ezekből lehet szemezgetni, ha valaki szabadságon van, vagy ha ajándékot keres. Boldog, békés ünnepeket!

 

W.Bruce Cameron - Karácsonyi kutyavásár

Amennyiben valaki nem teszi magasra a lécet és nem vár túl sokat, akkor jó választás lehet az ünnepekre hangolódni. Cuki kutyusok feldobták a történetet és a helyszín is jó, a történet egy kicsit suta azonban.

collage1_1_1.jpg

 

J.K. Rowling: A karácsonyi malac

J.K.Rowling ismét visszanyúlt a kezdetekhez, és írt egy karácsonyi mesét. Aranyos történet volt, de azt kell mondjam szerintem ezt most tényleg a fiatalabb korosztálynak ajánlom. Én helyenként azt éreztem, hogy erőltetett a történet, de hát nem is én vagyok a célközönség. covers_688600.jpg

 

Leiner Laura - Mindig Karácsony

3 novellából áll ez a könyv, viszont a főszereplőket- még ha nem is tudják, azért összeköti pár szál. Mindhárom történet karácsony témájú, kis kritikával a közösségi médiáról. Vicces és megható olvasmány.

covers_575077_1.jpg

 

Matt Haig - A fiú, akit Karácsonynak hívnak

Remek stílusban megírt igazi kalandos karácsonyi mese, amit minden korosztálynak ajánlok. Netflix megfilmesítette, így olvasás után/mellett akár családi program is lehet.

covers_703041.jpg

 

Debbie Macomber: A fagyöngy alatt

Aranyos kis történet, amit nagyon jó volt így Karácsony előtt olvasni. Van benne karácsonyi dísz, hóesés, Karácsonyi ének, angyal, sütik és minden más, ami segíthet a morcos Erichnek az ünnepekre hangolódni.covers_365287.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr6716790532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása