5 bekuckózós könyv esős őszi napokra
2022. szeptember 25. írta: csillabella

5 bekuckózós könyv esős őszi napokra

Egy ideje már nem írtam a blogot, valahogy nem volt időm ennyi könyvről írni és ihletem se volt.

1_z_ahs3lxrawzmdxeuuxggg.jpeg

De időközben sok jó könyvet olvastam, így szemezgetek belőlük. Jöjjön pár könnyed, laza olvasmány, ami segít kikapcsolódni, vagy ideális lehet egy forró csoki és puha takaró mellé!

1. Lori Nelson Speilman: Sors, szerelem, Toszkána

Jó választás lehet ez a könyv, hogy kicsit belekóstoljunk az olasz életérzésbe és hangulatba. Emilia életében minden megvan: munka, lakás, cica, már csak egy társ hiányzik - bár nem neki. Poppy nénikéje azonban felkéri, hogy kísérje el őt Olaszországba, ahol megtöri majd a családi átkot. Ez az út teljesen felrázza Emiliát, Poppy hozzáállása mindannyiunknak reményt és hitet adhat.

covers_681666.jpg

2. Samantha Vérant: Sophie Valroux titkos francia receptjei

Olaszország után kóstoljunk bele egy francia kastély világába. Bár eleinte kicsit döcögős Sophie élete, de miután Franciaországba utazik, csodaszép helyszíneken, kedves barátokkal, finom ételekkel és egy kis romantikával találja szembe magát. 

3. Virginie Grimaldi: Csillagfényes utazás

Ha már utazás, akkor nézzünk körbe kicsit északon. Bár az idő hűvösebb, kalandban azért lesz részünk. Anna egyedül neveli 2 lányát, eladósodik, a család eltávolodik egymástól, így utolsó esélyként eltervez egy lakókocsis utat, hogy összehozza a családot. A szép tájak, a barátok és a táj biztos segít, hogy jól érezzük magunkat.

covers_621600.jpg

4. Kay Bratt: Varázsolj haza!

Egy könyv, ahol maga az utazás a lényeg! Cara útnak indul egy hátizsákkal, célja Hemingway otthona Floridában. Nem igazán tudjuk eleinte miért vette az országutat a nyakába és mit is vár ettől az úttól. Hemi kutya társául szegődik, eleinte nem túl jó a kapcsolatuk, de végül összeszoknak. Cara élete megváltozik, volt egy rész, ahol zsepi után is kellett nyúljak, de semmi ok az aggodalomra!

covers_617290.jpg

5. Jill Mansell: Minden kezdet nehéz

Zárjuk a sort ismét egy csipet Olaszországgal. Didi a családi szállodát vezeti, készül az esküvőjére, de szembesül vele, hogy az egyik lakó nem más mint Shay- akivel 13 éve Velencében egy varázslatos estét élt át, majd eltűnt a lány életéből. Jill Mansell könyvei bár kiszámíthatóak, de szívmelengetőek, romantikusak, viccesek, szoros baráti / családi kapcsolatokkal, így ez is jó választás lehet egy őszi hétvégére!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr5417939576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása