Cara Hunter - Egy ​közeli ismerős
2021. november 23. írta: csillabella

Cara Hunter - Egy ​közeli ismerős

*4.3*

Régóta vártam már ezt a könyvet, hogy sorra kerüljön, és biztos voltam benne, hogy tetszeni fog. (Lehet túl nagy elvárással indítottam.)

A 8 éves Daisy eltűnik, amikor a család éppen partit ad- ott még látni vélték, de azóta nyoma veszett. Adam Fawley és csapata máris elkezdi a nyomozást, helyszínelést, de senki nem látott semmit, sehol egy használható nyom.

covers_662379.jpg

Mindenki gyanús lesz, hol minden jel erre utal, aztán teljesen másra terelődik a gyanú. A családot is kihallgatják, és érződik, hogy valami nem stimmel. A szülők nem úgy viselkednek, ahogy az várható lenne, és a fiúk Leo is roppant zavaros. A család több infót is elhallgat a rendőrök elől, így aztán vissza kell lépniük a nyomozásban és egy új szálon indulni tovább.

A történetet a közösségi médiából kivett bejegyzések és hozzászólások színesítik, így megláthatjuk milyen hatása lehet az emberek kommentjeinek egy nyomozásra.

Az alap sztori tetszett, viszont azt gondolom, kicsit túl lett írva ez a könyv, 100 oldal minusz használt volna a történetnek. A végén már fárasztott, hogy mindig valaki új lesz nagyon gyanús. Tudom, hogy ez így szokott menni, de itt valahogy túlzó volt. Nem élveztem a nyomozást, zavaros volt és nem is éreztem hogy jó úton haladnak.

oxeye-daisy-growing-guide-5190951-hero-baed472653934a6da8c8f86237dcf7bc.jpg

Magát a nyomozót, aki köré a sorozat épült annyira nem ismerhetjük meg, a könyvön átível a személyes tragédiája, amit nyílván a befejezésig el is húzott az írónő, de ezen túl nem sok derül ki róla, csak hogy tud kérdéseket feltenni kihallgatáson. De különösebben elmésnek sem tűnt, tekintve a könyv végét.

A befejezés viszont nagyon ütött, először ráncoltam a szemöldököm, hogy mi van, de aztán összeállt a kép.

Egynek jó volt, azért voltak izgalmas részek, amik elkaptak, de nem biztos, hogy folytatom a sorozatot.

moly link

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr9416758688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása