Simone Elkeles - Láncreakció (45)
2020. május 31. írta: csillabella

Simone Elkeles - Láncreakció (45)

*4.0*

Bár ennél a résznél nem éreztem azt, mintha ugyanazt a történetet olvasnám újra, csak más nevekkel, azért erősen hasonló kaptafára készült, mint az első két rész. Ettől kiszámítható lett, kissé unalmas, és nem éreztem azt a kémiát, ami az első rész lapjait perzselte.

covers_269598.jpg

A legifjabb Fuentes fiú tér itt rossz útra, és most ő találja meg élete szerelmét a gimi utolsó évében. Luisnak nagy tervei vannak: továbbtanulás majd a NASA-ig meg sem áll. 

Nikki első kapcsolata igazán balul sül el, emiatt megkeményedik: minden fiú hazug, pláne ha mexikói.

Az első rész úgy volt jó, ahogy volt. A második már kicsit sánított, de a Westford család feldobta a történetet. Ebben a befejező részben azt emelném ki pluszként, hogy a testvérek és barátnőik mind szerepeltek. Ezen kívül lapos volt.

Az ötlet jó, hogy mind három fiúnak legyen egy története, de nem maradt ebben már annyi, hogy egy jó könyvre fussa belőle. Nyakatekerten indult, ahogy visszaköltöztek Chicagoba, és a Latin Vér megint életre kelt. Úgy voltam a 80. Latin Vér említés után, ha még egyszer meglátom leírva, már eldobom a könyvet. Sok minden volt erőltetett, Nikkit is nehezen értettem már néha. A tökéletes kémiát meg sem közelítette, ott a csúcson kellett volna ezt abbahagyni.

https://moly.hu/konyvek/simone-elkeles-chain-reaction-lancreakcio

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr2415731018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása