Simone Elkeles- A vonzás szabályai (42)
2020. május 24. írta: csillabella

Simone Elkeles- A vonzás szabályai (42)

*4.4*

Az első rész annyira tetszett, hogy rögtön folytattam is a sorozatot. Azt hiszem ez hiba volt. Ha tartottam volna szünetet, jobban tetsztet volna a könyv. Így inkább az az érzésem volt, mintha ugyanazt a történetet olvastam volna pepitában.

covers_186386.jpg

Alex öccsét, Carlost Amerikába küldi a családja, hogy elkerülje a bajt, nem is sejtik, hogy a baj mindenhol utoléri a fiút. Alex és Kiara együtt dolgoznak, így Alex megkéri a lányt, hogy vezesse körbe Carlost az iskolában. Kiara nem tipikus lány: autót szerel, hegyet mászik, kényelmes ruhákat hord és a legjobb barátja egy meleg fiú.

Ezek után érthető, hogy Carlos nem repes a gondolattól, hogy Kiara családjánál lakjon, de miután bajba került, nincs más választása. Duzzog, próbál kitörni, de, ahogy az lenni szokott, amint egyre jobban megismerkednek Kiarával, rájönnek, hogy mi rejlik a rideg felszín alatt.

Az első részben sokkal jobban izzott a levegő Brittany és Alex között, Carlos és Kiara "kémiája" nem jött át annyira. Az viszont mindenképpen plusz, hogy Alexék is szerepeltek ebben a részben.

A karakterek viszont sokkal színesebbek, szerethetőbbek: a Westford család tagjai nagyon el lettek találva, üde színfoltjai a könyvnek, csak úgy mint Tuck.

Jobban örültem volna, ha azért nem ugyanarra a kaptafára készül a történet, de így is kikapcsolt, viszont a harmadik résszel azért várok egy kicsit.

https://moly.hu/konyvek/simone-elkeles-rules-of-attraction-a-vonzas-szabalyai

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr8315714586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása