Lisa Kleypas - Ház ​a Rainshadow Roadon
2021. február 09. írta: csillabella

Lisa Kleypas - Ház ​a Rainshadow Roadon

*4.5*

Az első rész után - Karácsonyéj a Péntek kikötőben - tudtam mire számíthatok majd ettől a sorozattól: személyes tragédiák, problémák, sok véletlen egybeesés, csodás helyszín, sorsszerű találkozások, tündéri kislány, idilli jelenetek, romantika és egy kis varázslat. És ez nekem így teljesen meg is felelt.

bigstock-old-town-of-murano-italy-111554969.jpg

Lucynak nem volt könnyű gyerekkora, mindig testvére árnyékában élt, az egyedüli örömöt az üveg jelentette számára. Már egész fiatalon tudta, hogy majd ezzel szeretne foglalkozni, és ez sikerül is, üvegművész lesz.

Egy napon Kevin, a barátja szakít vele, és a végső pofon: a húga miatt. Lucy nem kicsit kerül padlóra, majdhogynem szó szerint, a lakásból is el kell költözzön mielőbb.

Egy baleset azonban az útjába sodorja Sam Nolent, szerencse a szerencsétlenségben. Bár Sam nem könnyű eset, nem híve a hosszútávú kapcsolatoknak, az esküvő gondolata teljesen kizárt.

Nagyon szerettem ismét a szigeten lenni, a szép szőlőbirtokon, jó volt a Nolan fiúk közelében, Maggie és a fura kutyus is megjelent. Lucy és Sam kapcsolata - bár helyenként már a határt súrolta nálam (Sam jajj de nekem aztán nagyon nem kell kapcsolat szövege...) azért tetszett, az előző részben is hasonlóan ment: hiába tiltakoznak, nem tudnak egymásnak ellenállni.

Idővel folytatni fogom a sorozatot, hogy lássuk mi lesz Alex sorsa. (Ha tippelnem kéne, a válása után nem akar majd kapcsolatot, de aztán beleszeret valakibe, akivel a könyv végéig megy a huzavona, és a végén happy end lesz. :) )

covers_628444.jpg

moly link

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr2416419240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása