Elle Kennedy - The mistake - A baklövés
2021. január 24. írta: csillabella

Elle Kennedy - The mistake - A baklövés

*4.5*

Az első rész nagyon tetszett, de azért nem tudom, hogy folytatom-e, ha nincs egy kihívás. Még szoknom kell az olyan sorozatokat, ahol nem igazán a történet folytatódik, csak másik párról szól a könyv. 

Így itt is adott egy szuper testű hoki játékos, akitől nem állnak távol az egyéjszakás kalandok. Hívjuk Logannek. És egy lány, aki nem rajong a hokiért, sem Loganért, nem dobja magát hátra minden pasinak. Sőt, még senkinek sem tette.

42efbd1b1b26c5a6775b4f0885128639.jpg

Egy véletlen folytán együtt töltenek egy kellemes estét (már nem "olyat"), és kiderül, hogy egész jól kijönnek. De ez mindkettejüknek új, és még sok a kérdés, bizonytalanság, különbség. Sajnos Logan el is cseszi, annyira össze van zavarodva, de miután tisztázza magában a dolgokat, próbál küzdeni a lányért. 

Voltak vicces részek, mint mikor Grace listát állít össze a fiúnak, amit teljesítenie kell, ha randizni akar vele. (Bár ebből is talán picit többet ki lehetett volna hozni.)

Nem volt rossz könyv, de valahogy az az érzés elmaradt, amit az első rész olvasása közben éreztem. Örültem, hogy Garrett és Hannah is szerepelnek (bár Hannah itt kicsit jellegtelen volt). Minden összetevő jó, de a "tűz" mégis hiányzott.

Tetszett, hogy a barátság fontosságát kihangsúlyozta. Ebben a történetben is volt "komoly" téma: Logan családi háttere nem egyszerű, a könyv vége könnyeket is csalt a szemembe. Örülök, hogy érte megtette azt az apja, amit én értem sosem tettek meg.    

https://moly.hu/konyvek/elle-kennedy-the-mistake-a-bakloves

covers_442872.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr8716401408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása