Elle Kennedy - The ​Deal /Az üzlet (74)
2020. szeptember 18. írta: csillabella

Elle Kennedy - The ​Deal /Az üzlet (74)

*5.0*

Már nagyon a végét jártam ezekkel az erotikus, new adult, félmeztelen pasis könyvekkel. Ha egy kihívás nem lett volna, akkor nem is kerül sorra a közeljövőben ez a könyv. Huhh, mekkora hiba lett volna, mert imádtam!

covers_415191.jpg

Hannah nem éppen a társaság központja az egyetemen, így csak némán ácsingózik Justin után... Titokban reménykedik, álmodozik, de a fiú észre sem veszi.

Az élete 180 fokos fordulatot vesz, amikor Garrett, a hokicsapat kapitánya arra kéri fel a lányt, hogy korrepetálja. Arrongáns, beképzelt, aki jó pár lányt vitt már ágyba, viszont a tanulmányi átlag elég fontos, hogy a csapatban maradhasson. Ostrom alá veszi a lányt, hogy segítsen neki, végül üzletet kötnek: segít, hogy Justin észrevegye Hannah-t.

A terv túl jól sikerül, de már egyikük sem biztos benne, hogy mit is szeretnének valójában. Ami még nehezíti a dolgot, hogy mindketten kemény dolgokon mentek keresztül...

Mi volt a könyv sikere, amikor olyan sablonosnak tűnik? Van a menő csávó, aki a szürkeegérrel összekerül, majd kiderül milyen mélységei vannak. Hát nem vagyok biztos benne, hogy meg tudom fogalmazni. Garrett a tipikus álompasi: tökéletes test, okos, kitartó, és az a fajta, aki ha szeret, akkor csak te létezel neki és vigyáz rád. Hannah az a fajta lány, aki nincs tisztában a saját adottságiaval, nem egy pláza cica.

A csipkelődésük teljesen felvidított, a forró jelenetek perzselték a lapokat! De volt itt még romantika, bizonytalanság, dráma, izgulhatunk a történéseken  és felhívja olyan aktuális problémákra is a figyelmet, ami nem könnyű, de ettől még kell róla beszélni.

https://moly.hu/konyvek/elle-kennedy-the-deal-az-uzlet

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr4916206332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása