Jane Corry - A férjem felesége
2021. november 30. írta: csillabella

Jane Corry - A férjem felesége

*4.7*

Elég megkapó ez a cím, nem? A férjem felesége... A borító jól sikerült, a fülszöveg pedig izgalmas, így nagyon érdekelt ez a könyv. Hát itt aztán mindenkinek van valami titka, senki sem az, akinek mutatja magát. 

covers_435893.jpg

Kissé nyomasztó a hangulata, az elején A lány a vonaton-ra emlékeztetett, de nem a történet, hanem: minden sötét, borús, egy nő fura gondolatokkal, aki sosem elégedett magával.

Lily múltjának nehéz csomagját cipeli a vállán, de miután megházasodik, úgy tervezi minden más lesz, tiszta lappal indul. Viszont ezt könnyebb volt eltervezni, mint kivitelezni. Nem úgy alakulnak a dolgok, gyanús volt neki a hirtelen lánykérés. De mikor vonzódni kezd az egyik ügyfeléhez, akit emberöléssel vádoltak, na akkor feje tetejére áll a világ. 

Ezek ellenére is próbálják megmenteni a házasságukat, igyekszenek megoldani a gondokat, amíg fel nem tűnik egy ismerős a múltból. Akkor megértjük a címet, ki is a férjem felesége.

Carla- a lány a múltból, aki egykoron egy elhanyagolt kislány volt, mára egy fondorlatos némber lett. Mindig álarc mögött van, és sajnos nem tudtam megkedvelni, együttérezni vele, azért szorítottam, hogy ne jöjjenek össze a dolgai, kapja meg, amit megérdemel.

Ennél többet nem árulok el a történetről (ha akarnék se tudnék, annyi fordulat van benne). Izgalmas olvasmány, nem teljesen kiszámíthatatlan, de végig fenntartotta az érdeklődésem.

moly link

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr7716764896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása