Mary Kay Andrews - A Dagály Klub (23)
2020. március 28. írta: csillabella

Mary Kay Andrews - A Dagály Klub (23)

*5.0*

Mary Kay Andrewsban eddig nem kellett csalódjak. A Víkendezőkkel nyert meg magának, Az élet virágos oldalával megerősítette bennem, hogy működik a recept, amit használ. A Csajos esték az eddigi legnagyobb kedvencem tőle. A borítók megadják az alaphangulatot a könyvhöz, öröm rájuk nézni.

covers_546805.jpg

Főszereplői mindig nehéz sorsú nők, akiknek előről kell kezdenie mindent, de rájönnek milyen erősek, barátokat szereznek és felülkerekednek a nehézségeken. Bár ez adja a könyv vázát, a történetek mégis mind egyediek, kicsit megfűszerezve olyannal, amit eddig nem olvastam tőle.

A Dagály Klub is telitalálat volt, az elejétől kezdve mindjárt lekötött. Szép lassan csordogáltunk bele a történetbe: megismerjük Brooke-ot, aki egyedülálló anyaként neveli gyermekét, próbálja építgetni karrierjét, mígnem egy nap érdekes megkeresést kap. A 99 éves Josephine szeretné megmenteni kis szigetét, és gondoskodni róla, hogy jó kezekben legyen, miután ő már nem lesz. Brooke nem is érti miért őt kérte fel, hiszen nem annyira sikeres ügyvéd. Megbizatása abból áll, hogy kerítse elő régi barátnőit, vagy korukat tekintve a legközelebbi rokonaikat.

Így ismerjük meg Lizziet, Feliciát és Varinát. Mivel érdekellentét állhat fent az örökösödés kapcsán, Brooke megkéri régi főnökét Gabe-t, hogy segítsen az ügyben. A korkulönbség dacára valami alakul köztük, ekkor azonban előkerül Brooke volt barátja is.

Ahogy haladnak az üggyel, a múlt szálait is kezdik felgöngyölíteni. Kiderül mi történt 1941-ben a barátnőkkel, Russellel, és hogy ki is valóban Josephine rokona, aki jogos utódja lehet a szigetnek.

Pont erre a könyvre volt most szükségem: izgalmas, romantikus és fordulatos, remek kikapcsolódás.

fire-island-lighthouse-at-robert-moses-state-park-jim-dohms.jpg

https://moly.hu/konyvek/mary-kay-andrews-a-dagaly-klub

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr3915567102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása