Mary Kay Andrews- Az élet virágos oldala (43)
2017. augusztus 18. írta: csillabella

Mary Kay Andrews- Az élet virágos oldala (43)

*5.0*

Már a Víkendezőkkel is beírta magát a szerző a kedvenceim közé, és ezúttal is pontosan azt kaptam a könyvtől, amit vártam tőle: szerethető karakterek, romantikus történet, kellemes hangulat, egy-két goldendoodle kutyus ,némi izgalom és happy end.

Ő egy csajos író, azért ezt meg kell hagyni. Viszont élmény olvasni a könyveit, sajnos csak 3 jelent meg eddig magyarul, de remélem ezt a hiányosságot pótolják. Mikor az embernek nehéz napja van, és lazítani szeretne, akkor érdemes kezébe venni a könyvet és átadni magát a hangulatnak, amit már az első oldalon megteremt az író.

Ez a könyv a virágkötő Caráról szól, aki egy váláson van túl, próbálja megtalálni és megállni a helyét az életben. Segítségére van jófej munkatársa Bert, akire mindenben számíthat. Az üzlet kezd beindulni, azonban adósságait mielőbb rendeznie kell. További nehézségek jönnek az ideges menyasszonyokkal, irigy emberekkel és cselszövőkkel.light-pink-wedding-flowers.jpg

A szerelem is bekopog az ajtaján, egy igazán lehengerlő ember formájában, azt hiszem Jack is egy olyan férfi, aki minden nő álma (és aki nem létezik a valóságban, max könyvekben). Egy igazi masculin macsó, ak figyelmes, érzelmes és jól is néz ki. Hát persze.

A könyv első felében nagyon extra történés nem volt, de kellemes volt olvasni. Viszont a könyv felétől összegyűlnek Cara feje fölött a hullámok, onnantól már faltam a lapokat, hogy megtudjam mi hogy oldódik meg. Közben olvashatunk az esküvőkről, a szép csokrokról, és sok virágfajtáról (amiknek egy részét nem is ismertem).

12-73.jpg

Persze nem kell túl sokat várni a könyvtől, valamennyire kiszámíthatóak az események, mindezekkel együtt is nagyon jól szórakoztam olvasás közben!

 

https://moly.hu/konyvek/mary-kay-andrews-az-elet-viragos-oldala

1990784_4.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr9912755772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása