Rachel Givney - Szerelmes Jane
2021. december 31. írta: csillabella

Rachel Givney - Szerelmes Jane

*5.0*

Ez a kötet annyira szép, kívül - belül: igényes és ízléses a kiadás, öröm volt kézbe fogni, mikor olvastam. Viszont még ennél is jobban tetszett a belbecs, érdekes a történet, így próbáltam haladni, de szerettem volna kiélvezni, ameddig lehet. Karácsony tájékán nem is olvashattam volna jobb könyvet, no nem azért mert ez ünnepekkor játszódik. Egyszerűen csak egy érzelmes, kellemes, érdekes és kedves könyv.

covers_678176.jpg

Jane Austen leghőbb vágya, hogy írhasson, de egyre kellemetlenebb, hogy még nem ment férjhez. Végső elkeseredésében felkeres egy asszonyt, hogy segítsen neki megtalálni igaz szerelmét. Így Jane 1803-ból egyenesen a 2020-as évbe kerül, egy színházba, ahol a híres Sofia épp A klastrom titka forgatásán vesz részt.

Sofia először azt hiszi megtréfálták, próbál segíteni, de abban a hitben, hogy igazából ez egyfajta kandi kamera. De idővel egyre több dolgot furcsáll, és egyre közelebb is kerül a lányhoz. Jane sorsa pedig az, hogy 21.században találja meg igaz szerelmét, viszont nem lehet egyszerre két helyen, így döntenie kell: igaz szerelem a jelenben, vagy pedig a hivatása a múltban. Viszont ha marad, kockára teszi műveit, amik korának egyik legkiemelkedőbb alakjává tették.

Végig izgalmas volt a történet, hisz nem csak Jane miatt szorítottam, hanem Sofia is épp próbálja megmenteni a házasságát és a karrierje is fordulóponthoz érkezett. A mellékszereplők is mind el lettek találva. Ha valaki kicsit maga alatt van, és szeretne olyat olvasni, amitől kicsit jobb kedvre derül, ami leköti, kikapcsolja, kicsit feltölti, hát ez remek választás. Bár majd 500 oldal, így is túl hamar lett vége! Ez az írónő első könyve (!), de innentől rajta tartom a szemem, érdemes figyelni! 

 

moly link

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr7616795788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása