Sienna Cole - Reményszimfónia (14)
2020. február 17. írta: csillabella

Sienna Cole - Reményszimfónia (14)

*5.0*

Ez a második könyvem Siennától, és kijelenthetem, hogy nagyon szeretem. Az első a Lefelé a folyón volt, ami egy krimi, ez pedig egy romantikus darab. Mindkét stílusban remekelt, nem egy kaptafára készültek, az már biztos.

covers_494031.jpg

Azt se tudom hol kezdjem, ódákat tudnék zengeni erről a könyvről: 5-6 éve kezdtem el (újra) zongorázni, így a téma a szívemhez közel álló volt.

Carla Bécsbe költözik üzletember férjével, és hamarosan felfigyel egy zongortistára, aki teljesen elvarázsolja. Szeretné támogatni a művészeti alapítványával, és bár nem sokat vár cserébe, csak zongora órákat a férfitól, Patrick nem adja könnyen magát.

model_b_room_landscape.jpg

A férfi kemény, érzéketlen és erősen előítéletes, nem érdekli semmi. Egyedül talán készülő szimfóniája tud még hatást gyakorolni rá.

A közös munka folyamán kezd rés keletkezni Patrick vastag pajzsán.

A zene szeretete mellett emberségből is kapunk egy kis leckét, erőt ad, hogy kitartsunk a legnehezebb időkben - reményt sugall, és hangsúlyozza a helyes értékrend fontosságát.

Magával ragadott a szenvedély, a tiszta szív. Két megtört lélek próbál még hinni és bízni. A könyv elején sok volt a drog és a bunkózás, nem hittem hogy pár oldallal később már le sem bírom tenni a könyvet. Majdnem a végére értem egy nap alatt.

Tetszett at összetartás és összetartozás. A végétől féltem, de nagyon elegáns lett, és szépen eltalálta az arany középutat. Nem lett tragédia, se nem romi lávsztori. Kicsit ránk is van bízva, ki mit szeretne belelátni.

wiener_philharmoniker.jpg

https://moly.hu/konyvek/sienna-cole-remenyszimfonia

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr815478872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása