Sophie Kinsella - Segítség, kísértet!
2021. április 21. írta: csillabella

Sophie Kinsella - Segítség, kísértet!

*4.2*

Sophie Kinsellát nem azért olvasunk, mert rá akarunk jönni mi az élet értelme, hanem egyszerűen csak lazítás gyanánt. Bár az Egy boltkóros naplóját félbe kellett hagynom, a Csörögj Rám és a Tudsz titkot tartani? nagy kedvenc lett, így időről időre be fogok iktatni egy Kinsellát. 

covers_127847.jpg

Lara épp a nagymamája testvérének a temetésén van, amikor hangokat hall. Nagyjából azt érzi, hogy most őrült meg, de a hang arra kéri, hogy akadályozza meg a temetést. És a hang nem adja fel, addig visít, míg Lara kénytelen cselekedni. Innentől aztán feje tetejére áll a világ, ahogy Sadie szelleme becsöppen a lány életébe. 

Az a cél kovácsolja őket össze, hogy megtalálják Sadie nyakláncát, utána békére lelhet a lelke. Ahogy egyre jobban megismeri, kiderül, hogy milyen érdekes élete volt Sadie-nek. És az is, hogy a család sajnos nagyon elhanyagolta, nem látogatta az otthonban.

Viszont pont erre volt szüksége a lánynak: most szakított a barátjával, a vállalkozása sem megy túl jól. Sőt, mindkettejüknek jót tett ez a "találkozás".

Nem mondom, hogy nem voltak idegesítő jelenetek, amik el voltak túlozva, kicsit azt éreztem ezek arra jók, hogy növeljék az oldalszámot: Sadie néha irritáló volt, Lara lassú felfogású.

De ennek ellenére lehetett jókat nevetni, derülni, voltak érdekes jelenetek, ötletek. És a vége egész szép lett, addigra már majdnem el is felejtettem a könyv közben felmerülő "hibákat".

moly link

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr1716507746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása