Sophie Kinsella - Csörögj rám! (29)
2020. április 24. írta: csillabella

Sophie Kinsella - Csörögj rám! (29)

*5.0*

Pont erre volt szükségem! Nagyon rég volt, hogy egy könyv ennyire elterelte a figyelmem és lekötött, mindemellett szórakoztat, megnevettet.

Pollynak egy hete van hátra a nagy napig, mikor barátnőivel elmegy ünnepelni és kavarodás történik:elveszíti a jegygyűrűjét. Ez már alapból is roppant kellemetlen, de ha ez a gyűrű már nemzedékek óta a családban volt, és a leendő anyósék épp aznap érkeznek haza. Kétségbeesésében mint egy zombi jön megy az utcán, ekkor a telefonját is ellopják.

covers_178407.jpg

Kész szerencse, hogy a hotel kukájában talál egy telefont, ami működik. Sam ennek kevésbé örül, hisz a telefonon az ő céges emailjei szerepelnek, és Polly nem hajlandó visszaadni a mobilt. Ezt a számot adta meg mindenkinek, arra az esetre ha megtalálnák a gyűrűjét.

Polly kíváncsi természet, így egyre inkább belefolyik a  privát / céges emailekbe, időnként úgy elkapja a hév, hogy úgy érzi nem hagyhatja azokat szó nélkül, és válaszol. Sőt, miért ne írhatna ő egy számára ismeretlen cég alkamazottainak levelet? Sam vérnyomása ezzel egyenes arányban emelkedik.

Imádtam ezt a könyvet, mégha kb 5 oldal után tudtam mi a várható végkifejlet. A közben levő kalamajkákra, kellemetlen helyzetekre viszont nem voltam felkészülve.

Az egyedüli hátrány a sok lábjegyzet volt. Na nem mintha nem lettek volna viccesek, de e-bookon olvasva kellemetlen volt, hogy volt egy 1-es szám, majd 7 oldallal később láttam magát a jegyzetet, addigra volt több lábjegyzetre utalás  is, így viszont kicsit vesztett a varázsából. 

https://moly.hu/konyvek/sophie-kinsella-csorogj-ram

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr6615636856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása