Christina Lauren - Autoboyography ​– Egy fiús könyv
2021. február 21. írta: csillabella

Christina Lauren - Autoboyography ​– Egy fiús könyv

*4.4*

A borító többször szemet szúrt, de valahogy a történet sosem kapott el annyira, hogy belekezdjek. Nem bántam meg, hogy olvastam, és voltak dolgok, amik tetszettek a könyvben, de már így pár nap távlatából is nagyon megkoptak az emlékek, nem érintett mélyen.

covers_580329.jpg

Féltem, hogy két ilyen konfliktus forrás, mint a biszexualitás, vagy a mormon vallás sok lesz egy könyvbe.

Tanner 3 éve költözött a napfényes és nyitott Kaliforniából a mormonok lakta Provóba. Ez amiatt is kellemetlen, mert az ő szülei kiléptek az egyházból. És hát az sem segít, hogy Tanner biszexuális, amit az egyház nem néz jó szemmel. Végzős a gimiben, a barátnője rábeszéli, hogy vegye fel tantárgynak a Szemináriumot, a nagybetűs órát, ahol az lesz a feladat, hogy könyvet kell írni. (Szeretek könyvekben írásról, olvasásról, könyvekről - bármi ezzel kapcsolatosról olvasni.)

Van egy meglepetés is: felkérték tanársegédnek Sebastiant, aki az előző évben sikerrel végezte el a kurzust. Tanner nem igazán halad a könyvírással, így elkél a plusz figyelem és segítség Sebastiantól. Ez jó is meg rossz is, hisz van, aki átnézze a vázlatait, de Seb mormon, az apukája a helyi püspök, és Tanner nem tud nem a fiúra gondolni. 

Nem arra volt kihegyezve a könyv, hogy egy fiú beleszeret egy fiúba, hanem magára az érzésre, és arra, hogy milyen az, mikor az egész nem helyes, vagy a körülmények nem teszik lehetővé/megnehezítik, hogy beteljesedjen. De mégis ott van az egész a felszín alatt, nem lehet nem tudomást venni róla.

Bírtam Tanner szüleit, jópofa volt az elfogadásuk, és azt mindig szívesen olvasom, ha a szülők ennyire szívükön viselik a gyermekük sorsát. 

moly

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr4316430914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása