Rick Riordan - A ​szörnyek tengere
2021. február 01. írta: csillabella

Rick Riordan - A ​szörnyek tengere

*4.7*

Percy Jackson remek választás, ha fáradt munkanapokon az ember szeretne kikapcsolódni. Az első rész nagyon kellemes meglepetés volt nekem, így jó ötletnek tűnt folytatni. 

A suli egész nyugisan telik, míg a végén egy kidobó meccs el nem durvul... ismét megjelentek a szörnyek, és miután az egész tornatermet lerombolják, megint Percy viszi el a balhét. Emellett is több minden nyugtalanítja: fura álmai azt sugallják, hogy Grover bajban van, és Annabeth is megjelenik, mivel a tábor is veszélyben. 

percymain.jpg

Elindulnak a tábor felé, Percy osztálytársa, Tyson is velük tart. Ő amúgy nagyon fura fiú: hatalmas, magának való, hajléktalan. És Percy még sose nézte meg úgy igazán magának, pedig ha kinyitja a szemét, rögtön észreveszi azt, ami csak a táborban vált világossá. 

Nagyon kellett Tyson a történetbe! Volt, hogy felnevettem azon, amit mondott. Férjem kérdezte mi ilyen vicces, próbáltam neki elmesélni, de vagy én vagyok rossz történetmesélő, vagy ez így kiragadva nem üt akkorát. A lényeg, hogy ebből a részből sem hiányzott a humor (pl szegény Grover!!), a kaland (a tábor megmentése), a szörnyek és a barátok. Apropó, szörnyek, kicsit talán már túl sok is volt belőlük. Biztos fogom folytatni a történetet, de most szusszanok egyet.

https://moly.hu/konyvek/rick-riordan-a-szornyek-tengere

covers_413200.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr5016410680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása