M.C. Beaton - Agatha ​Raisin és a parázna lódoktor (83)
2020. november 17. írta: csillabella

M.C. Beaton - Agatha ​Raisin és a parázna lódoktor (83)

*4.8*

Ez a rész kicsit jobban tetszett, mint az első. A nyomozás már izgalmasabb, pláne egy kis szerelmi szállal megfűszerezve, de a jól ismert szereplőkkel, a festői Cotswolds-ban. Persze azért tudjuk mit várjunk a könyvtől: ez egy kis laza könnyed történet.

covers_574494.jpg

Agatha üldözi szomszédját James-t szerelmével, akit ez annyira elijeszt, hogy menekülőre fogja. (Na azért ezt kicsit fájt olvasnom, hogy mennyire nyomult Agatha.) Szerencsére friss préda érkezik: az új állatorvos Dr. Bladen, aki máris elhívja őt vacsorára. Ezzel James is kicsit visszavesz az arcából, és el is bizonytalanodik, valóban üldözte-e eddig őt Agatha.

Azonban Dr. Bladent megölik. A rendőrség balesetnek tartja, de Agatha szimata azt súgja itt valami nem stimmel: gyanúsak a körülmények. Ahogy nyomoz és beszél az emberekkel, egyre inkább beigazolódni látszik a megérzése: ez bizony gyilkosság volt. Pláne, miután lesz még egy halott, és a cicáit is elrabolják. (Igen, cicáit, hisz Agatha belátja, hogy két macska gondozása is pont annyi idejét veszi el, mint egy.)

Tetszett James, mint szövetséges a nyomozásban, ahogy féltékeny is lett, majd agódott Agatháért.

Egyre jobban tetszik ez a sorozat! 

https://moly.hu/konyvek/m-c-beaton-agatha-raisin-es-a-parazna-lodoktor

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr7816289410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása