Penelope Ward - Stepbrother ​Dearest / Legdrágább mostohabátyám (71)
2020. szeptember 11. írta: csillabella

Penelope Ward - Stepbrother ​Dearest / Legdrágább mostohabátyám (71)

*4.2*

Mostanában egyre többször olvasok félmeztelen pasis borítós könyveket... bár sokszor az alapsztori jó, a karakterek is, és szükségem van agykikapcsolós könyvekre, ezek valahogy mégse nekem szólnak. Általában lassan haladok velük, és ha van is folytatása, akkor az ott marad, ahol volt.

covers_435841.jpg

Úgy látom ez egy nagyon jó kombó, hogy tégy meg főszereplőnek egy szexi pasit, aki kemény, tetkós, természetesen kocka hassal, tojik mindenkire, majd derüljön ki, hogy micsoda mély érzései vannak és komoly lelki sérülései.

Ezt a jó kis "alapanyagot" megspékeljük erős kémiával - na ezt még szerettem a könyvben. Ahogy Elec betoppan 1 évre, bármennyire is utálják egymást a felszínen Grétával, a vonzalom tagadhatatlan. Hiába mostohatestvérek, Grétának piszkos gondolatai támadnak, ami azért fura, mert soha senki nem volt rá ilyen hatással. A csípkelődésük vicces, a lapok pedig izzanak a forróságtól.

De aztán Elec-et ismét hazaszólítja a kötelesség, és bár teljesen elsodorja a sors egymás mellől őket, sok év távlatából sem tudja Gréta felejteni a fiút.

7 évvel később újra találkoznak, innentől már nem volt annyira izgalmas a könyv, mint az első harmadában. Nyílván kellett még komplikáció, kis bonyodalom. És, ami igazán meglepett, a vége...hát gyakorlatilag jön egy hosszas ismétlés, Elec szemszögéből elmondja a sztorit, ami egy két bekezdést leszámítva tök ugyanaz, mint amit korábban olvastam... Sokat nem tett hozzá a történethez, csak az oldalszámot gyarapította, és untatott.

Azért egynek nem volt rossz.

https://moly.hu/konyvek/penelope-ward-stepbrother-dearest-legdragabb-mostohabatyam

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr9316198198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása