Penelope Bloom - His Banana - Bekapnám (52)
2020. július 02. írta: csillabella

Penelope Bloom - His Banana - Bekapnám (52)

*4.7*

Ez a cím... tudom, durva! De nem arról van szó, hogy átálltam most a ponyva pornóra. A cím sokkal mocskosabbnak tűnik, mint, amilyen valójában. Inkább ez egy pikáns utalás, incselkedés.

covers_578185.jpg

Natasha az a fajta lány, akinél ha valami elromolhat, az is el fog romlani, törni, esni. Mindig mellényúl, rosszat mond, kész katasztrófa. Főnöke egy nap mégis lehetőséget ad neki:  be kell épüljön egy másik céghez, hogy a főnök szennyesét kinyomozza, majd kiteregesse.

Már az első nap elássa magát Bruce előtt: megeszi a banánját. Pedig rajta volt a neve is: Bruce. Erre a férfi mérges lesz, felveszi a lányt, és megpróbál az idegeire menni.

Éppenséggel Natashát sem kell félteni, megy az adok-kapok. Viszont semmi sem úgy alakul, ahogy szeretné, egyre jobban érzi magát a férfi társaságában, nem alakul a nagy sztori, amit megírhatna.

Pont erre volt most szükségem, jókat kuncogtam, nevettem Natasha és Bruce évődésén. Mikor az erotikus részek jöttek, akkor azért kicsit leült a történet számomra, pedig akkor kellett volna tüzelnie igazán. És a vége...hát az már kiszámítható volt és mézédes. De valamikor ez kell a nőnek! :)

https://moly.hu/konyvek/penelope-bloom-his-banana-bekapnam

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr3815977830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása