Sarah Addison Allen - Sugar Queen- Édes élet (47)
2020. június 07. írta: csillabella

Sarah Addison Allen - Sugar Queen- Édes élet (47)

*4.2*

Ezzel végére értem S.A.A. magyarul megjelent könyveinek. Sajnos nem a legjobb maradt a végére.

A borító szép, tudjuk hogy ismét egy varázslatos történetbe kerülünk.

covers_217709.jpg

Josey édesanyjával él, és nem szól másról az élete, minthogy próbál megfelelni az anyjának, a kedvében járni, az egész élete körülötte forog. 27 éves korára nincs magánélete, se hobbija, csak az édesség iránti rajongása.

Egy napon minden a feje tetejére fordul, mikor Della Lee beköltözik a lány gardróbjába. Nem tudja pontosan mi elől menekült oda, és miért hozzá, de úgy tűnik segíteni szeretne a lányon.

Kimozdítja a komfort zónájából, így ismerkedik meg Chloeval is, aki épp most szakított barátjával, miután kiderült, hogy megcsalta. A lányt valahogy mindig megtalálják azok a könyvek, amiket olvasnia kell egy adott élethelyzetben. A könyvek üzennek neki és próbálnak segíteni.

Joseynak így végre barátai lesznek, szép lassan nő az önbizalma, és rájön mit szeretne kezdeni az életével.

Bár a könyvnek komoly mondanivalója van: elnyomott gyerek, bántalmazó kapcsolat, önmagunk keresése, elromlott párkapcsolat vs újrakezdés, kicsit összecsapottnak éreztem, és felületesnek. Jó volt az alapötlet, a karakterek, de egy kicsit jobban ki lehetett volna dolgozni. 

https://moly.hu/konyvek/sarah-addison-allen-sugar-queen-edes-elet

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr9215752100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása