J.D. Barker -  A negyedik majom (38)
2020. május 11. írta: csillabella

J.D. Barker - A negyedik majom (38)

*5.0*

Aztaaaaa! Nagy a hájp a sorozat körül, de már értem abszolút, hogy miért!

Alig lehetett ezt a könyvet letenni!

covers_482363.jpg

A négy majom gyilkos már évek óta szedi áldozatait, akik fiatal lányok. Motivációja valahol érthető, mi alapján választja a megbűntetendő embereket, akiknek aztán a lányát elrabolja, de nagyon eltorzult az értékrendje.

Porter nyomozó próbál a gyilkos nyomába eredni, de mindhiába. Egy napon azonban a busz elé veti magát valaki, akiről kiderül, hogy ő volt a 4 majom gyilkos. Ami még furcsább, egy napló is van nála.

Porter olvassa a naplót, ami annyira érdekes szála volt a könyvnek, hogy néha jobban szerettem olvasni, mint magát a jelent. Érthetővé válik belőle, hogy lett ebből az emberből egy pszichopata sorozatgyilkos.

Az is kiderül, hogy a legújabb áldozata valahol még él, megcsonkítva, feltehetőleg étlen szomjan, így kezdődik a versenyfutás az idővel.

Mikor már azt hittem, hogy értek mindent, akkor persze jött a fordulat, ami még jobban megkeverte a kártyapaklit. És a vége... hát reméltem, hogy ilyesmi lesz.

Nagyon jó az író stílusa, ez már a könyv elején kiderült, hogy kedvemre való: vicces, izgalmas, végig fenntartotta az érdeklődésem.

https://moly.hu/konyvek/j-d-barker-a-negyedik-majom

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr1615680364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása