Tracy Brogan - Crazy little thing (31)
2018. november 16. írta: csillabella

Tracy Brogan - Crazy little thing (31)

*4,8*

Tudom kicsit sok könnyed könyvet olvasok mostanában... de hát mit tegyek, ha az agyam kb csak ezeket képes felfogni?

Sadie válni készül férjétől, miután hűtlenségen kapta. Olvasva ezt a fülszöveget, előre vártam, hogy na akkor az első 30-50 oldal erről fog szólni, hogy szenved a csaj, rossz a házasság, rajtakapja, és talán elhagyja a férjét. Üdítő tény volt, hogy ezt a könyv első oldalán letudtuk. Így már csak a jó rész következett: Sadie gyerekeivel együtt elment nagynénje-Dody tóparti házához.

covers_366883.jpg

Dody hóbortos nőszemély, furán öltözködik, és folyton össze-vissza beszél. Eltervezi, hogy begyógyítja Sadie összetört szívét, és mi sem jobb arra, mint a szomszédban lakó napbarnított, sportos félisten? Legalábbis Dody szerint, mert Sadie hajtépve menekülne előle.

Ha valaki látta az Anyád napja című filmet, akkor a könyvet el lehet képzelni könnyen a film alapján: sportos doki fut a parton, lány csorgatja rá a nyálát. Hiába tiltakozik Sadie, és szeretne egy pasi mentes nyarat, a futó pasi azért mozgatja a fantáziáját, nagynénjéhez visszaköltözik 2 fia, és a férje is be-betalálja.

Sadie szép lassan próbálja kinyitni a szívét, és újra bízni, de nem könnyű ezt egy olyan nőnek, akit a férje évekik alázott, és már annyira eltaposta az önbizalmát, hogy ki sem látszik a földből.

A könyv feléig seperc alatt eljutottam, és teljesen lázba kerültem, hogy hamarosan kiadják a második részt. Nagyon szerettem Bell Harborban lenni, ezzel a bohókás családdal. Rengeteget nevettem, jóízűen, tetszett a történet.

Aztán a könyv második felére vagy az én lendületem fogyott el, vagy az írónőé, de valamelyikünkből kifogyott kicsit a szufla. Ez persze nem vont le a könyv értékéből sokat, de azt a sokat nevettetős szintet nem tudta már hozni. Ettől függetlenül ajánlom mindenkinek, a borús őszi- kora téli estékre!

 636639266053216007-gettyimages-648215420.jpg

 https://moly.hu/konyvek/tracy-brogan-crazy-little-thing-egy-kis-orultseg

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr5014376809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása