Sofia Lundberg- Az elveszett nevek füzete (25)
2018. szeptember 14. írta: csillabella

Sofia Lundberg- Az elveszett nevek füzete (25)

*5.0*

Ez a könyv nagyon szép!

Először attól féltem, hogy nem lesz elég mozgalmas, nem köt majd le, de szerintem egy nap sem kellett neki, hogy végezzek vele.

az_elveszett_nevek_fuzete_borito_b1.jpg

Doris már a kilencvenes éveiben jár, egyedül él Stockholmban, ápolóján kívül egyedüli rokonával, Jennyvel érintkezik, vele azonban csak a neten keresztül tud, mert Amerikában él. Elkezdi összegyűjteni az emlékeit, hogy örökül hagyja majd Jennyre.

Kalandos élete belefér pár dobozba, fényképek, levelek formájában. Nem indult könnyen: fiatal korában dolgoznia kellett, elszakadt a családjától. Megízlelhette a szerelmet, az igaz barátságot, szegénységet, kemény munkát és legfőképpen a magányt. Járt Párizsban, Amerikában, azonban a szerencse mindig elpártolt mellőle.

Jenny is falja a történeteket, kíváncsi a végére, és igyekszik Dorist támogatni mindenben.

Nehéz többet írni a könyvről, anélkül, hogy ne áruljak el túl sok infót.

Pont mamám halálának első évfordulójának napján olvastam a könyvet. Gondolom részben ennek köszönhető, hogy patakzottak a könnyeim, részben pedig annak, hogy egy szépen megírt, megható könyvről van szó.

162394-flower-in-book.jpg

A történet nem lehúzós, nem az a depis fajta, így nyugodt szívvel ajánlom bárkinek a könyvet!

 

https://moly.hu/konyvek/sofia-lundberg-az-elveszett-nevek-fuzete

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr3714240841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása