Charles Dickens- Karácsonyi ének (61)
2017. december 30. írta: csillabella

Charles Dickens- Karácsonyi ének (61)

*5.0*

Ezt a kis mesét Karácsony napján olvastam el délelőtt, pár óra alatt, és javaslom a jövőben mindenkinek, hogy az Ünnepek tájékán vegye kézbe ezt a kis könyvecskét, a Reszkessetek Betörők mellett segíthet az ünnepre hangolódni.

covers_417422.jpg

Mr. Scrooge, a gonosz, lelketlen, kőszívű ember, nem szeret semmit és senkit, csak a pénzt. De azt se költi el saját boldogságára, csak félreteszi, zsugori. Volt munkatársa 7 éve halott, egy éjjel megjelenik nála a szelleme, és közli Mr. Scrooge-al, hogy itt az utolsó esélye, hogy változtasson az örök kárhozat előtt.

3 szellem érkezik hozzá: a múlt- jelen és jövő karácsony szellemei: először megnézhetünk Mr.Scrooge gyerekkori karácsonyai közül párat. Néha nehéz elképzelni, hogy egy ilyen mogorva ember is volt játékos, érző gyermek. Utána jön a jelen szelleme, ami megmutatja, hogyan telik másoknak az ünnep a környezetében. Végül megláthatjuk mi is, és Mr. Scrooge is hol köt ki, ha így folytatja és milyen lesz a végzete.

5967314-3x2-340x227.jpg

Már az első szellem után is magába száll ez a vénember, és minden egyes további leckéből tanul. Hihetetlen változáson megy át, ami szívmelengető. Sosem késő változtatni!

Aki még nem olvasta, annak ajánlom majd ütemezze be 2018 Karácsonyán!

 

 

https://moly.hu/konyvek/charles-dickens-karacsonyi-enek

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr7413532951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása