Vi Keeland · Penelope Ward -  Rebel ​Heir – Lázadó örökös
2021. augusztus 10. írta: csillabella

Vi Keeland · Penelope Ward - Rebel ​Heir – Lázadó örökös

*4.8*

Régóta a listámon volt ez a könyv, gondoltam ha valami könnyedet szeretnék, előveszem. Bár bevallom magam se hittem volna, hogy ennyire fog tetszeni.

new-york-hamptons-best-beaches-cupsogue-beach-county-park.jpg

Szeretem azokat a sztorikat, ahol: van a szexi jópasi, aki nagyon rossznak és szemétnek tűnik, de aztán kiderül, hogy érzelmes, figyelmes, törődő. Bár sérült, de hatalmas szíve van. És azt is, ahol a főszereplők csípkelődnek és osztják egymást. Mivel mindkettő megvan ebben a könyvben, kedvemre való volt.

Gia könyvet ír, de szüksége lenne egy mellékállásra, amiből folyhat be pénz. Így hozza össze a sors Rushsal. Rush igazi macsó, megközelíthetetlen, zárkózott, akik után döglenek a nők. Gia azonban más. Ő visszaszól neki, ha kell, nem omlik az ölébe. Bár a lányt sem hagyja hidegen a férfi.

beach-views-in-the-hamptons1b23b3.jpg

Innentől indul az ő "táncuk": mivel munkakapcsolatban vannak, nem lehet köztük semmi. De nem is tudnak elszakadni: tödődnek egymással.

- Drágám...- mosolygott rám szomorúan anya. - Néha a kockázat, hogy valami rossz történhet, megakadályoz bennünket abban, hogy megtapasztaljuk mindazt a jót, amit az élet kínál nekünk.

Azt hittem több lesz a 18-as jelenet, de szerencsére nem vitték túlzásba.

Gyorsan haladtam, olvastatta magát a könyv. A vége felé egyre izgalmasabb lett, nagyon tetszett a Gia és Rush között kialakult kapocs. Viszont aki belekezd, készítse a közelbe a folytatást is! :)

covers_637709.jpg

... Apukám szokta mondani, hogy az élet tíz százalékban abból áll, ami történik veled, és kilencven százalékban abból, amit kihozol belőle. ...

Rebel heir

Rebel heart - Lázadó szív: ezzel még gyorsabban haladtam, egy nap alatt kiolvasós! Pont ott folytatódott, ahol az első rész véget ért. Bár helyenként forgattam a szemem a klisés jelenetek miatt, végül a kimenetelük nem lett annyira kiszámítható! Gia és Rush párosa továbbra is tetszett, jó kis sorozat ez. 

covers_678178.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr1316655162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása