Sienna Cole - A köd után (66)
2020. augusztus 21. írta: csillabella

Sienna Cole - A köd után (66)

*5.0*

Sienna Cole-t olvasni biztos választás, ezzel az első olvasásom óta tisztában vagyok. Nem tud hibázni.

covers_560178.jpg

Egy kegyetlenül meggyilkolt nő holttestét találják meg San Franciscoban, durván meg is csonkították. A tettes nem hagyott maga után nyomokat, látszik, hogy készült erre. Majd hamarosan hasonló esetek kerülnek elő... nem mindennapi sorozatgyilkosról van szó.

Mike nyomozó mellé kirendelik Wade Nelson különleges ügynököt is, a kettejük kapcsolata nem indul felhőtlenül. Az ügy azonban kemény dió: úgy tűnik sokkal korábban kezdődtek a gyilkosságok, még Colorado államban.

Van azonban egy gyilkosság, ami az ügyhöz kapcsolódik, mégsem illik a többi közé...

Párhuzamosan halad a 2 szál a történetben (San Francisco, Colorado), amíg össze nem ér.

Számomra meglepő fordulatok voltak a könyvben, többször is felhördültem, hogy "na ne", vagy "ezt nem gondoltam volna". Ördögi egy történet az biztos, kiszámíthatatlan, végig izgalmas. Mike és Wade is nagyon szimpatikus karakterek.

Az sok mindent elárul a könyvről, hogy kevesebb, mint 24 óra alatt kiolvastam. Ha nem lenne az a fránya alvás, előbb is meglett volna.

https://moly.hu/konyvek/sienna-cole-a-kod-utan

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr2616172654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása