Rachel van Dyken- The Matchmaker's Playbook - A csábítás szabályai (63)
2020. augusztus 16. írta: csillabella

Rachel van Dyken- The Matchmaker's Playbook - A csábítás szabályai (63)

*4.0*

Ian és barátja Lex megalapítják a Szárnysegéd Bt. tanácsadó céget, ami arra specializálódott, hogy lányoknak segítsen megtalálni a  nagy őt, vagyis inkább, hogy meg tudják hódítani a kiszemelt áldozatot.

Ian olyan szinten arrogáns és ellenszenves, hogy majdnem letettem a könyvet a második oldalnál, ahol azt fejtegeti ő mekkora szuper csávó és mekkora a farka... Nahhh... nem nekem való ez a típusú könyv. Szóval Ian a nagy cerkájával szuper sportos, szexi, okos, vicces, gazdag, minden, és abszolút tudja hogy hódíthatnák meg a csajok a pasikat. Érti a férfi elmét.... 

covers_492501.jpg

Legjobb barátnőjének a lakótársa is hozzá fordul, aki elég reménytelen esetnek tűnik. DE, szerencsére aztán kiderül, hogy Ian mégsem akkora beképzelt bunkó, mint ahogy eleinte tűnt, érző szív dobog valahol benne, és kiderül, mitől vált olyanná, amilyen lett.

Cukipofának becézte Blake-t, amitől minden egyes alkalommal kirázott a hideg. Ki mond ilyet egy lánynak? Lehet tükörfordítás és angolul jobban hangzik.

Szóval elkezd zavaros lenni a történet, mert Ian egyre többet gondol Blake-re, és Blake sem közömbös, bár David már régóta tetszik neki- miatta bérelte fel Ian-t. 

Az alapötlet nem feltétlen rossz, kicsit arra a Will Smith filmre emlékeztet ( A Randiguru), de a borítóból is gyaníthattam volna, hogy ez a szexre lesz kiélezve. Bár Blake ártatlan lány volt, mást sem akart ő sem az első alkalom után, mint 'izélni' és 'izélni'.  

A folytatást egyenlőre jegelem.

 https://moly.hu/konyvek/rachel-van-dyken-the-matchmakers-playbook-a-csabitas-szabalyai

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr2916165896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása