Kerstin Gier- Az álmok második könyve (60)
2020. július 27. írta: csillabella

Kerstin Gier- Az álmok második könyve (60)

*4.8*

Az első rész végeztével nyúltam is a folytatásért. Azt kell mondjam jól tettem, az elsőnél is jobban sikerült: itt már nem kell megismerkedni az álmok világával, és szereplőkkel, hanem mindjárt a dolgok közepébe vághatunk.

covers_410787.jpg

Grayson óva int mindenkit attól, hogy éjjelente az álmok folyosóján mászkáljon, ő maga is innentől az estéit alvással tölti. Liv és Henry azonban nem tud ellenállni a csábításnak. Egy fura alakra lesznek figyelmesek, aki mintha követné, figyelné őket...

Secrecy olyan dolgokat ír meg a suli blogjában Livről, amit csak Liv, Mia és Henry tudhatott... és fura, hogy Liv még mindig alig tud valamit Henryről, nem is volt a fiúnál, nem ismeri a családját. 

Mia alvajár, és egyik éjjel majdnem kiugrik az ablakon. Ez ijesztő, hogy mi viszi a lányt erre és hogy tudnának segíteni rajta.  

Grayson igazi bátyként viselkedik, és mind összefognak, hogy elkapják azt, aki ezt teszi Miával. 

Izgalmas és vicces volt ez a rész, viszont még bőven maradt kérdőjel, így lássuk a folytatást!

https://moly.hu/konyvek/kerstin-gier-az-almok-masodik-konyve

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr10016077866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása