Mary Kay Andrews - A nyaraló (56)
2020. július 22. írta: csillabella

Mary Kay Andrews - A nyaraló (56)

*4.7*

Mary Kay Andrewsnak minden magyarul megjelent könyvét olvastam ezennel, és mind tetszett. A nyaralót nem is időzíthettem volna jobban: nyaralás alatt kezdtem neki.

Mindig azt kapom a könyveitől, amit várok (nem is ígér többet): kikapcsolódás, lazulás, szép színhelyek, romantika, barátság, újrakezdés, bonyodalom/rejtély és happy end.

covers_366552.jpg

Ellis megszervez egy nyaralást a legjobb barátnőivel. Az együtt töltött idő alatt kiderül, hogy nem fenékig tejfel az életük: Ellis munkanélküli, Doris válófélben, Julia nem tudja hogyan tovább.

Egy véletlen folytán az útjukba (nyaralójukba) kerül Maryn, aki zárkózott, távolságtartó. Hiába próbálkoznak a lányok vele, nem jutnak dűlőre.

Igazán érzékeny pont ez a könyvben, a családon belüli erőszak, az agresszió, ezektől eléggé fel tud bennem menni a pumpa, és tetszett, hogy Maryn sem tetszelgett az áldozat szerepében, hanem a kezébe vette az életét és újdonsült barátnői is támogatják.

A könyv vége azért kicsit döcögött, logikailag sem értettem, hogy nem lehet elérni a 911-et, se egy rendőrt.. az fura volt és nyakatekert. Úgy összességében a vége nem szólt akkorát. Nem tudom, hogy tetszett volna a könyv, ha nem a tengerparton olvasom, de így ajánlom!

2020-07-22.jpeg

https://moly.hu/konyvek/mary-kay-andrews-a-nyaralo

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr6516043204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása