Viola Shipman - Az emlékkarkötő (10)
2020. február 03. írta: csillabella

Viola Shipman - Az emlékkarkötő (10)

*5.0*

Régóta megvan ez a könyv, érdekelt, de legalább ennyire tartottam is tőle. Azt gondoltam, hogy nyálas lesz (már bocsánat), melankólikus, hatásvadász.

covers_487770.jpg

Örülök, hogy végül sorra került, imádtam! Több generáción átívelő történet, aminek a hangulata rögtön beszippantott. Annyira szép volt a könyv, a történetek mint egy kincsesláda, szívmelengetőek, de nem giccses módon.

Lolly egyedül él a Lost- Lake partján, és bár még dolgozik, a memóriája kezd kihagyni időnként. Mikor lánya, Arden erről értesül, aggódni kezd. Egyedülálló anyaként a munkájába temetkezett, mikor a lánya, Lauren egyetemre ment. Ő is aggódik Lollyért, a nagymamájáért, így meggyőzi Ardent, hogy menjenek haza hozzá.

6a31f8984547e91f1453fb70c570f70a.jpg

Segíteni szeretnék Lollyt, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ők maguk szorulnak igazából segítségre. Arden hírből sem ismeri már a boldogságot, Lauren pedig nem szereti a szakot, amit választott.

il_570xn_1424564378_e4a6.jpgAmi összeköti őket, az az emlékkarkötő. Lolly anyukájától kapta, a csilingelő medálok nem csak emlékek, hanem jókívánságok is. Fél, hogy nem fog emlékezni, így megosztja a medálok történetét a lányokkal, akiknek szintén van ilyen karkötője, bár Arden nem hordja. Arden és Lauren szemébe (is) könnyeket csalnak Lolly történetei.

A könyvet Wade Rouse írta Viola Shipman néven, az egyik nagymamája emlékére, aki megihlette ezt a történetet.

Tavaly névnapomra kaptam egy karkötőt, ami azóta üresen áll. A könyv olvasása közben rájöttem, hogy én is azt szeretném, ha megtölthetném emlékekkel! 

 https://moly.hu/konyvek/viola-shipman-az-emlekkarkoto

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr515451674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása