Virginia Macgregor- Milo szerint a világ (45)
2019. augusztus 25. írta: csillabella

Virginia Macgregor- Milo szerint a világ (45)

*5.0*

Ha valaki kicsit maga alatt van és szeretne valami szívmelengetőt olvasni, akkor ez a könyv megfelelő választás!

covers_368935.jpg

A 9 éves Milo anyukájával, nagyijával és Hamlettel él- a házi malaccal. Az apukája elhagyta őket egy másik nőért. A nagyija pedig igazából a dédi mamája, aki úgy érzi egyre inkább a fiú terhére van, mert ő igyekszik mindenben a segítségére lenni. Egy nap azonban úgy döntenek ez így nem mehet tovább, a nagyinak mennie kell egy otthonba. Milo teljesen maga alatt van, hisz a nagyi a mindene. Milonak egy ideje a látása is romlik, már alig egy kulcslyuknyi résen lát csak a betegsége miatt.

15937245_871777_dd9b5467c640cdae90b387de965069e7_wm.jpg

Az anyukája depis, amiért elhagyta a férje. A suli sem megy jól.

Az öregek otthonában valami nem stimmel. Milo mindig észre vesz valamit, aminek nem úgy kéne lennie, hogy nem jól bánnak a lakókkal, és minden mögött az igazgató áll, Thornhill nővér.

Eleinte az otthonban dolgozó Tripi lesz a segítségére és barátság alakul ki köztük. Tripi Szíriából menekült, a húgát hátra kellett hagyja, így ez a legfontosabb, hogy mindent megtegyen, hogy megtalálja majd őt.

A nagyi volt szobáját kiadják albérlőnek, hogy tudják fizetni a költségeket, így Milo úgy érzi ennél már nem lehet rosszabb. A történetről ennyit, már így is túl sokat árultam el, de ha valaki szeretné elolvasni, akkor nem szeretnék minden poént lelőni.

Két délután alatt kiolvastam a könyvet. Rövid fejezetekből épül fel, így olvastatja magát. A karakterek mind szerethetőek, és bár sok rossz dolog történik, érezhető, hogy minden jóra fordul majd.

  https://moly.hu/konyvek/virginia-macgregor-milo-szerint-a-vilag

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr8015024118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása