Guillaume Musso- Central Park (37)
2019. július 28. írta: csillabella

Guillaume Musso- Central Park (37)

*4.0*

Mussoról egyre többet hallani, így felkerült ő is a bookancs listámra. Pont szembejött velem a könyvtárban a Central Park, és a szép borító + érdekes fülszöveg kombó után jött is velem haza.

covers_538488.jpg

Fülszöveg:"New York, reggel nyolc óra.
Alice, a fiatal párizsi rendőrnő és Gabriel, az amerikai jazz-zongorista egymáshoz bilincselve ébrednek egy padon a Central Parkban.
Nem ismerik egymást, és arra sem emlékeznek, hogy valaha találkoztak volna. Alice előző este barátnőivel a Champs-Élysées-n bulizott, Gabriel pedig egy dublini klubban zongorázott." 

Még több kérdés felmerül: hogy került Alice ingére vérfolt, miért hiányzik egy töltény a fegyveréből.

Szóval ez így elég ígéretesnek tűnt. A könyv rövid, szellősen írt, így gyorsan szeltem a lapokat. A sztori egyre bonyolódott, már azt sem tudtam ki kicsoda valójában.

Alice és Gabriel együtt próbálják meg felgönyölíteni az este történteket, emiatt többször bajba kerülnek, hisz pénz, iratok és telefon nélkül nem könnyű boldogulni egy idegen országban.

Időközben közelebb kerülnek egymáshoz, megismerik a másik fájó pontjait. Haladnak a nyomozással, úgy tűnik a múlt egyik árnya követi őket. Mikor Alice azt hiszi rájött ki is Gabriel, már nem tudtam hova fog vezeni a sztori. Teljesen összezavarodtam.

De a válasz egyszerű: sehova. Spoiler: úgy látszik Guillaume sem tudta már ezt fokozni, sem megmagyarázni, így egyszerűbb volt ez az út. Az jutott eszembe, mint mikor a Dallasban meghalt Bobby, majd azt is "visszacsinálták". A könyv izgalamas, de a vége nagy pofon volt, csak néztem üres tekintettel, hogy most akkor mi van... azt hittem egy krimit olvasok. De nem, mégsem.

central-park-1804588_960_720.jpg

https://moly.hu/konyvek/guillaume-musso-central-park

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr6014983302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása