Colleen Hoover- Ugly love / Csúf szerelem (36)
2019. július 28. írta: csillabella

Colleen Hoover- Ugly love / Csúf szerelem (36)

*4,7*

Többször is találkoztam az írónő könyveivel, azok értékeléseivel: sok értékelés, elég magas százalékon állnak. Így gondoltam ideje megismerkednünk, és a könyvtárosok is így gondolhatták, mert kitették ajánlóba az Ugly love-t. 

covers_491507.jpg

A fülszövegből kiderül, hogy itt egy barátság extrákkal típusú történet várható, vagyis minusz barátság. Inkább csak alkalmi kapcsolat. Tate és Miles között rögtön kialakul valami, mikor Tate beköltözik a bátyjához, Miles szomszédságába. Viszont Miles múltja nagyon zavaros, így két szabályt hoz a nőnek: ne kérdezzen a múltról és semmit se várjon a jövőtől.

Így várható, hogy a történet balul fog elsülni, sosem műküdnek ezek az alkalmi kapcsolatok, valaki mindig többet akar és ő mindig sérül. Miles sem küldött egyértelmű jeleket, mert elhívta ide-oda a lányt, de azért időről időre újra lefektették a szabályokat: még barátok sem lesznek. Csak szex.

Tate kitart, bár tudja, hogy hülyeség. Időnként bosszantott ez a rész, rossz ilyet olvasni, mikor valakit folyton ellöknek mikor közeledik. Pláne ha az ember átélt hasonlót. Ilyenkor felment a vérnyomásom.

plane-sunrise.jpg

A történettel párhuzamosan  haladt a múlt szál, ahol szép lassan megismerhettük Miles történetét. Eleinte ez a vonal kicsit sok volt nekem, nem tudtam elképzelni, hogy egy fiú "ilyen" szerelmes legyen: már-már nyálas, ömlengős. Ez nem volt túl hiteles. De ahogy elértünk a végére, értettem miért lett Miles olyan, amilyen.

Gyorsan kiolvastam, rövid fejezetekből épül fel, így mindig jött a "na még egyet", hogy megtudjam mi volt az a szörnyűség Miles múltjában, és mi lesz így velük a jelenben.

https://moly.hu/konyvek/colleen-hoover-ugly-love-csuf-szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr1614983264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása