Anna Gavalda - Szerettem őt (21)
2019. május 06. írta: csillabella

Anna Gavalda - Szerettem őt (21)

*4.1*

Még mindig nem tudom hányadán álljak Annával: az Együtt lehetnénk-kel megvett, viszont a Vigaszágat le kellett tegyem félidőben. Ez a kis könyvecske nem mozdította a mérleget. Először is mérges voltam, hogy miért kell kiadni egy rövidke könyvet 100-as betűmérettel és rengeteg szünettel. Miért kell belőle könyvet faragni, ha valójában nem az. 

covers_1044.jpg

 A történetet az indítja el, hogy Chloet elhagyja a férje egy másik nőért, így az apósával vidékre utazik. Próbál nem összetörni, meg/kitalálni hogyan tovább. Apósával sosem álltak közel egymáshoz, így meglepi, mikor elkezd megnyílni előtte.

 Elmeséli élete történetét Chloénak, a nagy titkát, szerelmét. Keserű történet ez, de közelebb hozza őket.

A kisregény tanulsága az, hogy merjünk élni és meghozni a döntéseinket. Az após nem tudta elítélni a fiát, azért, hogy elhagyta Chloet, hisz kiderült neki magának ehhez nem volt mersze egy életen át. Ezzel tönkretette magát, bántotta a feleségét, akit megcsalt, és összetörte szerelmének is a szívét.

Sokkal többet nem tudok írni a könyvről. Pár óra alatt elolvasható, de nem feltétlenül bíztatok erre senkit.

Még valószínüleg futok egy kört Gavaldával, hátha...

 

 

 

 

 

https://moly.hu/konyvek/anna-gavalda-szerettem-ot

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr1114809480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása