Debbie Macomber- Szerelem karácsonyra (41)
2018. december 28. írta: csillabella

Debbie Macomber- Szerelem karácsonyra (41)

*4.3*

Ezt a könyvet még Karácsony előtt olvastam el, hogy hangolódjak az ünnepekre. Ezt meg is adta a könyv. De most, hogy írni akartam róla, már a címe eszembe se jutott. Sem a szereplők neve. Viszont a sztorira emlékszem, mert azzal már találkoztam korábban a Szerelem hálójában című filmben. ( Tom Hanks és Meg Ryan emaileznek, és megszeretik egymást, míg az életben nagy ellenségek.)

covers_508124.jpg

Merry keményen dolgozik, hogy tudja folytatni majd az iskolát, tudja segíteni beteg édesanyját és Down-szindrómás öccsét- Patricket. A sok munka mellett nem sok ideje jut magára, vagy a szerelemre, így anyukája és Patrick úgy dönt, hogy készítenek Merrynek egy társkereső profilt. Merry eleinte óckodik az öltettől, de aztán megenyhül és elkezd beszélgetni valakivel.

Közeledik a Karácsony, rengeteg túlóra, sok munka otthon is, és minden nap az tartja benne a lelket, hogy este nyugodtan ülhet a gép előtt, és beszélgethett Jay-jel. Jay hasonlóképpen van, bár a munka megszállottja, egész nap az órát lesi, hogy mikor jön el az idő, hogy Mary-vel (Merry-vel) csetelhet.

9_9_betty.jpg

Találkozót beszélnek meg, ahol Merry számára is kiderül, hogy Jay nem más, mint az arrogáns, bunkó főnöke. Innentől aztán beijed, elmenekül, nem tudja mit tegyen, főnökét nem kedveli, de Jayt, akivel az estéit tölti, nagyon is.

A sztori nem egyedi, sőt kiszámítható. Karácsony tájékán azonban pont ez az, amit elvárok egy könyvtől, filmtől, bármitől: nyugodt lehessek happy end lesz a vége, de addig is izgatottan kövessem a sztorit, időnként nevessek egy jót. Ha valakin még ég a Karácsonyi láz, annak ajánlom olvassa el, egy délutános könyvecske, vagy akár feljegyezhetik, hogy a következő ünnepek előtt sort kerítsenek rá. 

https://moly.hu/konyvek/debbie-macomber-szerelem-karacsonyra

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr3214519490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása