Deborah Lytton- Csend (33)
2018. november 28. írta: csillabella

Deborah Lytton- Csend (33)

*4.75*

Szép borító, érdekes történet, így alap volt, hogy sorra kell kerüljön a könyv. Stellának mindene az éneklés, tehetséges is, azonban a sors közbeszól, és egy baleset folytán elveszíti hallásást.

covers_460467.jpg

Az egész világa felfordul, más dolgok lesznek számára a fontosak, és más emberek is. A fejezeteket Stella és Hayden meséli el felváltva. Hayden új fiú, és amint meglátják egymást, érzik, hogy van valami a levegőben. Bár Hayden nem "menő", emiatt Stella barátnője le is akarja a lányt beszélni róla, szerencsére nem sikerül.

Kicsit az Alkonyat jutott eszembe azokról a leírásokról, ahogy a 2 tini egymásba szeret, és ez nálam nem feltétlenül dícséret. De az tagadhatatlan, hogy a 2 fiatal egy hullámhosszra hangoldódott, és Hayden szerves része lesz Stella életének.

A baleset után a fiú mindent megtesz, hogy bebizonyítsa a lánynak, így is tud teljes és értékes életet élni. Nagyon jó programokat talál ki, és szerinten minden lány örülne egy Haydennek az életében. Mégha kicsit sérült is szegény, ki nem az.

1334948436_04pd1634_jpg_1280_500_rendition_1.jpg

Nagyon tetszett, hogy van mondanivalója a könyvnek, aki éppen rossz passzban van, az a kezébe veheti, és kaphat pozitív hozzáállást, napsütést az életébe. Stella jellemfejlődésen megy át, amint átértékeli mi is az igazán fontos az életében, és túllép a felszínességen.

Ami miatt viszont levontam pontot, az a túl sok spekuláció, már-már rinyálás: jajjj csak 2 másodpercig nézett rám, tegnap pedig 3ig nézett, akkor talán már nem szeret? Lehet már nem kellek neki, és csak szánalomból volt velem eddig? Ez nem egy idézet, csak kitaláltam, de elég sok hasonló volt a könyvben. Persze megeshet, hogy nem én voltam a célközönség, és mást ez nem zavar.

Ettől függetlenül aranyos könyv, szép részekkel, üzenettel. Minden tinédzser kezébe belenyomnám.

 

https://moly.hu/konyvek/deborah-lytton-csend

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr514395190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása