John Green, David Levithan: Will & Will (29)
2018. november 05. írta: csillabella

John Green, David Levithan: Will & Will (29)

*5.0*

Majdnem visszavittem a könyvtárba olvasatlanul, és mekkora szerencse, hogy a könyvtár aznap zárva volt, így mégis maradt a könyv nálam. Valahogy hónapokig csak kerülgettem, annyira sosem kapott el, hogy nekikezdjek. Aztán mégis...

covers_345988.jpg

Will Grayson egy tini, akinek 2 szabálya van, "fogd be, és sz@rd le". Úgy találta, hogy ha nem szól bele semmibe, és nem foglalkozik semmivel, akkor nem érheti baj. Szívét egyedül Jane dobogtatja meg, amivel nem tud mit kezdeni a 2 szabálya miatt. Legjobb barátja Mini Cooper, aki egy csupaszív mackó, musicalt készít saját életéről.

Will Grayson kicsit depis, magányos tini, aki már egy éve plátói kapcsolatban van egy fiúval, akivel még sosem találkozott.

Egy nap a sors összehozza a 2 Willt, innentől mindkettejük élete megváltozik. Másik Will Grayson megismerkedik Mini Cooperrel, aki csak felerősíti mindenféle félelmét. Mini Cooper szerelmes lesz, és rájön a musicalének többről kell szólnia, minthogy bemutatja az életét, többet kell adnia. Mindig csak adni szeretne.

a.jpg

A könyvben váltakoznak a fejezetek, hol egyik hol másik Will Grayson szemszögéből olvashatunk, ami külön tetszett, hogy itt a stílus, kis betűk, központozás miatt lehetett is érezni/ látni a különbséget. Eleinte kicsit féltem tudok e azonosulni ennyi tini problémájával, de szerencsére sikerült.

Mindkét Will szimpatikus nekem, Mini Cooper is szerethető karakter. Igazából egy könnyed kis történet, ami egy délutánunkat lekötheti, és mosolyt csal az arcunkra.

 

https://moly.hu/konyvek/john-green-david-levithan-will-will

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr414340259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása