Janet Evanovich- Két ravatal (4)
2018. február 05. írta: csillabella

Janet Evanovich- Két ravatal (4)

*4.8*

Ez a könyv az Egy fejvadász folytatása, Stephanie Plum kalandjai folytatódnak.

Ebben a kötetben Kenny Mancusot kell elkapnia, akiért 5000 dollár ütné a markát. Kenny egy vita hevében térden lövi barátját, akit később valaki fejbe is lőtt. A rendőrség szerint Kenny tette, aki ráadásul Joe Morelli unokatestvére. A történet egy ravatalozóban teljesedik ki, ahol Mazur nagyit nem kell félteni.

Stephanie és Joe már az első kötetben is kokettáltak, azt hittem a második kötetre már akár egy pár lesznek, de itt is csak a célozgatásokkal és csipkelődésekkel kezdődött a történet. Mivel Kenny után a rendőrség is nyomozott, ezért a fejvadász Stephanie és Joe (a rendőr) útja gyakran keresztezték egymást. Miután kiderült, hogy Kenny egy pszichopata, Joe egyre jobban Stephanien tartotta a szemét.

collage-2018-02-12.jpg

Mazur nagyi , a vagány nagymama ebben a kötetben több szerephez jutott, konkréten belefonódott a nyomozásba is. Öltözéke feltünő volt, viselkedése galibát okozó, de mindenképpen szerethető.

Ez a sorozat mindeképpen egy biztos választás, tudom mit várhatok/kapok tőle.

Viszont pont emiatt is vontam le egy kicsit, mert nagyon egykaptafára készült az első két kötet. A másik két magyarul megjelent kötetet is elfogom olvasni, de szünetet kell tartani köztük. Most nem lenne kedvem megint olvasni, mert zavaró lenne a kiszámíthatóság, de pár hónap múlva, mikor besokallok és kell egy biztos pont, visszatérek hozzá.

 covers_173872.jpg

https://moly.hu/konyvek/janet-evanovich-ket-ravatal

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr3213634268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása