Janet Evanovich- Egy fejvadász (54)
2017. október 24. írta: csillabella

Janet Evanovich- Egy fejvadász (54)

*5.0*

Sokáig halogattam ennek a könyvnek az elolvasását, hát nem kellett volna. A vélemények, amiket olvastam róla,  többnyire pozitívak voltak, és találtam egyszer olyan listát is, ahol azt értékelték, hogy mely karakterek a legszerethetőbbek, és Stephanie Plum rajt volt a listán.

Ez a sorozat 24 kötetből áll (1994-től 2017-ig), ebből azonban csak 4 jelent meg magyarul, több kiadásban is, így az első kötet megtalálható Szingli fejvadász 1., és Egy-mérgezett a meggy címmel is.

 Nagyon kellemes időtöltés volt ez a könyv, ha nem dolgos munkanapok után, hanem hétvégén kerül a kezembe, akkor valószínüleg egy napos olvasmány lett volna. Lendületes, eseménydús, vicces, Stephanie pedig tényleg megnyerő.

szingli_fejvadasz.jpg

Közel 30-as, elvált (férje megcsalta), munkanélküli, és emiatt már lassan éhező Stephanie elég kétségbeesett, lassan bámilyen munkát bevállal. Elment a nagybátyjához munkáért, ahol a kiszemelt állást betöltötték, de óvadékbehajtót még kerestek. Stephanie nem tudta mi fán terem, de meghallotta mennyi a jutalék, így lecsapott rá. Persze tapasztalatlan nő lévén senki sem vettte komolyan, még ő saját magát sem.

Szimpatikus volt, hogy hibázott, esetlen volt, és bele kellett jöjjön mindenbe, sokszor a szerencse segítette, így hétköznapi maradhatott az ember szemében akkor is, ha a munkája nem volt az. Tudta, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, többször ő maga is félt... Jó volt, hogy nem egy rettenthetetlen szuperhősnővel állunk szemben.

Első munkája nem kispályás ember: egy volt rendőrt kell elkapjon, akit emberöléssel vádolnak.

A könyvben minden megvolt, amit szeretek: izgalom, szerethető emberek, és egy kis romantika.

Ajánlom ezt a könyvet annak, aki szereti a krimit, a jó könyveket, a vicces könyveket, vagy csak szeret olvasni!

 Ebből a kötetből film is készült, Catherine Heigl főszereplésével.

money28f-1-web.jpg

https://moly.hu/konyvek/janet-evanovich-egy-fejvadasz

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr2813068272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása