Joanne Harris - Az epertolvaj (78)
2020. október 24. írta: csillabella

Joanne Harris - Az epertolvaj (78)

*4.5*

Lansquenetben lenni mindig jó, ez a sorozat hozza azt a hangulatot, amit várok már tőle, nincsenek óriási meglepetések, egyszerűen ez a könyv az, ami. Nem is akar több lenni, nem erőlködik, nekem pedig ez így pontosan megfelel.

covers_562822.jpg

Anouk Párizsba költözik, Vianne-nak Rosette marad: bízik abban, hogy a lánynak mindig szüksége lesz rá. Viszont minden változásnak indul, mikor az idős virágárus Narcisse meghal, és Rosette-re hagyja a szamócás erdőt. Narcisse családja ezen felháborodik , és mindent megpróbál bevetni, hogy megvétózza a végrendeletet. 

Narcisse sosem volt igazán vallásos, azonban élete történetét és utolsó gyónását az atyára hagyja. Ha ez még mind nem volna elég furcsa, egy új üzlet nyílik meglehetősen gyorsan a virágüzlet helyén. Sokáig csak találgatni lehet mi is a bolt profilja, és Morgane, a vezető is meglehetőst furcsa.

Francis atya nehezen bírkózik az olvasmánnyal, Rosette új barátra tesz szert és Morgane üzlete csak úgy vonzza az embereket. Vianne- nak rossz érzése van a hellyel kapcsolatban.

Amint megszoktam és ráéreztem melyik fejezetben ki a mesélő, ismét magával ragadott az a fajta varázslat, amit Joanne képes létrehozni. Tudtam mindig mit várhatok a Csokoládé sorozattól, és eddig mindig meg is adta. Ha lesz folytatása, arra is vevő leszek!

https://moly.hu/konyvek/joanne-harris-az-epertolvaj

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr5716256436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása