Kerstin Gier - Az álmok első könyve (59)
2020. július 26. írta: csillabella

Kerstin Gier - Az álmok első könyve (59)

*4.5*

Az időutazásos trilógia után (Időtlen szerelem) kíváncsi voltam mit hoz ki Kerstin az álmok világából. Na de ugyanennyire féltem is: hogy oldja meg, hogy érdekes legyen (olyannyira, hogy lekössön 3 részen át), de ne legyen infantilis.

covers_364714.jpg

Livnek nincs állandó otthona, szülei elváltak és ezentúl is állandóan költöznek. Most éppen Londonba tartanak...azonban nem az idilli házikóba, amit elképzeltek, hanem Ernesthez, az anyukája barátjához. És hab a tortán, hogy Ernestnek van 2 gyermeke: az ikerpár Florence és Grayson, akik nincsenek elragadtatva a helyzettől.  

Már az első este látszik, hogy Grayson valahol máshol van agyban, csak a telefonját lesi és nyomogatja. Livnek ugyanezen az éjszakán különös álma volt: Grayson haverjaival beszélget a temetőben, de az egész olyan valóságos. Pláne, hogy a fiúk másnap emlékeznek arra, amit Liv álmában mondott...

Grayson és baratai: Henry, Arthur és Jasper mind jóképűek, de Henryben van valami plusz. Liv próbál rájönni mi ez az egész, ami az álmaiban történik, közben éli mindennapi életét, készül a bálba, vagy Miával (testvére) nyomozzák ki lehet Secrecy, a suli rosszindulatú pletyka bloggere.

A könyv első fele, míg megismertük a szereplőket és kibontakozott a folyosó az ajtókkal, ahol az álmokba nyerünk betekintést, komótosan haladt. Jó volt a stílus, de vártam már hol indul be a történet. És Kerstinnek ismét sikerült: jó lett a romantikus szál, Mia talpraesettsége, Grayson nagy szíve, Liv bátorsága és maga az álmok világa...

https://moly.hu/konyvek/kerstin-gier-az-almok-elso-konyve

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr9616077860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása