Riley Sager - Zárj minden ajtót! (48)
2020. június 08. írta: csillabella

Riley Sager - Zárj minden ajtót! (48)

*4.5*

Hát ez a könyv érdekes volt: ha a közepe tájékán pontozom, akkor 4.0-t kapott volna, ha a második felét pontozom, akkor 5.0, de nem hagytam, hogy a vége befolyásoljon, azért nem indult olyan erősen.

covers_551773.jpg

Jules élete nem könnyű, egy napon veszti el a munkáját és a pasiját, ezek után nehéz újra kezdeni, hisz a szülei sem élnek, akikre támaszkodhatna. Pont jókor jön a lehetőség, hogy New York legimpozánsabb épületébe beköltözhet 3 hónapra, és mindezért szép summa üti majd a markát.

Persze pár szabályt be kell tartson: nem fogadhat látogatókat, a lakókat nem zaklathatja, minden éjjel ott kell aludnia és a közösségi médiában nem oszthat meg semmit a tartozkódási helyéről.

Julesnak ezek a szabályok nem okoznak gondot, de a barátnőjénél beindulnak a vészharangok.

Kicsit hátborzongató a hely, de onnantól válik furcsává minden, mikor a szomszéd lakásból minden szó nélkül eltűnik Ingrid, akivel épphogy csak összebarátkozott Jules. Innentől a keresésére indul, egyre több nyomot talál, és érzi sietnie kell Ingrid és a saját érdekében is.

Fogalmam sem volt végig, hogy miért tűntek el emberek az épületből, de haladtam gyorsan, hogy mielőbb megtudhassam mi a rejtély. Erre nem voltam felkészülve, ami a végén várt: sokkoló, visszataszító és sajnos félelmetesen reális.

Összességében tetszett a könyv, bár az első fele nem volt túl izgalmas, hát a végén már nagyon fészkelődtem.

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr9715755290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása