R. Kelényi Angelika - Barcelona, Barcelona (30)
2020. április 27. írta: csillabella

R. Kelényi Angelika - Barcelona, Barcelona (30)

*4.8*

Idénre volt betervezve, hogy elutazunk Barcelonába, még sosem voltam ott. Aztán egyre több dícsérő értékelés jött velem szembe moly-on, így beneveztem akkor erre a virtuális utazásra.

covers_539022.jpg

Caroline 35. születésnapját ünnepli, CBM magazinnál dolgozik asszisztensként, viszont nem ez volt az álma, írni szeretne a lapnál. Párkapcsolati  fronton sincs minden rendben: Ben úgy járkál ki-be az életéből, ahogy kedve tartja.

Este kicsit mulatozik, majd megszületik a nagy ötlet, miszerint Barcelonába fog utazni, és ott két legyet üt egy csapásra: minden nap más étteremben eszik, hogy megismerje a katalán konyhát, ezekhez pedig egy társkeresőn néz társaságot. Úgy érzi ez beválhat, hisz épp kirúgták a Határtalan szerelem rovat íróját.

Barcelonába repül 5 napra, de hát semmi sem sül el úgy, ahogy kitervelte. A randi partnerek vállalhatatlanok, ez veszélybe sodorja jövőjét a cégnél.

Szerencséjére a segítség onnan érkezik, ahonnan nem is számított rá.

Caroline életvidám, aki igyekszik mindenben a legjobbat meglátni, minden fényt és illatot megőrizni Barcelonából, finom ételeket enni.

A szerelmi szál nagyon tetszett, ki ne szeretne bele Tomba? A könyv elején még nem tudtam mire számítsak pontosan, de onnantól, hogy megérkezett Caro Barcelonába, nem nagyon lehetett letenni a könyvet.

Szórakoztató, érdekes olvasmány, nagyon jól döntöttem, hogy elolvastam most, kikapcsolódásra tökéletes!

parc_guell.jpg

  

 https://moly.hu/konyvek/r-kelenyi-angelika-barcelona-barcelona

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr2315644200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása