Sarah Pinborough - 13 perc (63)
2019. december 08. írta: csillabella

Sarah Pinborough - 13 perc (63)

*4.7*

A könyvesboltban nézelődtem (kuponnal a zsebemben), mikor figyelmes lettem a borítóra /címre. Sarah nevével találkoztam már a Ne higgy a szemének! kapcsán, az valamiért azonban kimaradt eddig.

covers_447186.jpg

Natashára egy kutyasétáltató talál rá a folyóparton, a jéghideg víz úgy néz ki megölte a lányt, valahogy azonban mégis túlélte. 13 percig a klinikai halál állapotában volt, és amnéziás. Nem emlékszik, hogy került a folyóba, mi vezetett idáig. Amit érez: legjobb barátnői furcsán viselkednek.

Régi barátnőjéhez- Beccához ismét közel kerül, egyedül benne bízik. Próbálják kinyomozni, miben sántikál Hailey és Jenny. Becca okos lány, de bizonytalan, azonban annyira megörül, hogy vissza kerülhet a Barbie-k közé, hogy elhanyagolja korábbi egyetlen barátnőjét Hannaht.

Pszichológiai thriller ez, a középiskola hatalmai harcai menők és nem menők között. Mindenki a népszerűt követi, a méhkirálynőt, az ő kegyeit lesik. Ő úgy mozgatja az iskolát, mint a marionett bábukat, és ezért bármeddig képes elmenni.

Az igazság nem feltétlen az, amit látni akarunk.

Érdekes könyv, még annál is fordulatosabb, mint amit a fülszöveg alapján várunk, pedig az se semmi. Egyedül a közepe felé sokalltam már be ettől a sok gimis cica harctól és azok részletes (időnként ismétlődő) leírásától. Értjük, a menőnek jó, a szürke egérnek rossz. Szerencsére utána ezt már nem sokszor feszegette az írónő.

Logikusan felépített, alaposan megírt könyv, csavarokkal. Izgalmas, szerintem hamarosan sort kerítek a Ne higgy a szeménekre is.

https://moly.hu/konyvek/sarah-pinborough-13-perc

nature-photography-of-river-near-trees-1559117-1-1024x690.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kesztenye.blog.hu/api/trackback/id/tr9115343480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása